Reset Route

Elke Reset Route is maatwerk. Ieder mens is immers uniek.

Ieder mens is anders, iedereen is uniek. Ook al lijken gezondheidsproblemen op elkaar, voor een ieder kan het iets anders betekenen. De ene burn-out is de andere niet, migraine klachten verschillen van persoon tot persoon. Long-covid kent ook veel gezichten. En zo zijn ook jouw klachten uniek. Samen kijken we naar jouw hulpvraag en bepalen we met elkaar welke aanpak het beste bij jou en jouw verhaal past. Met mijn opleidingen, werkervaring en inmiddels honderden succesvol behandelde cliënten weet ik zeker dat wij samen ook jóuw oplossing vinden.

Tijdens elke Reset Route van 90 dagen draait het om samen op een (écht!) ándere manier kijken naar jou én naar jouw klachten! Het draait om anders en vooral veel verder en dieper kijken naar -vaak onbewuste- emoties, stress en trauma. Samen maken we deze -vaak verdrongen- emotie(s) bewust, ik begeleid je ze te doorleven, te voelen en te verwerken. Hiermee komen we tot de kern van jouw wens: Succesvol herstel en pijn- en klachtenvrij genieten van jouw leven!

Kies jouw route!

Spreekt jou dit aan?

Word je blij van wat je leest? Vóelt het goed ;-)? Reserveer dan een plek in mijn agenda voor een GRATIS kenningsmakingsgesprek, dan kiezen we samen het startpunt van jouw Reset Route! Telefonisch contact is ook mogelijk.

Tot snel, Brigith