Reset Route

Stress & spanning

Nu even ophouden met maar doorgaan

Angst, onrust, stress en spanning… zomaar wat woorden waar jij mogelijk dagelijks last van ervaart.

Je leeft onder hoogspanning, je staat altijd ‘aan’ en je ervaart vrijwel altijd druk (chronische stress, burn- out, overspannen). Je zit niet lekker in je vel en werkelijk álles is je teveel. Met deze leefstijl vraag je ontzettend veel van je lijf én geest. Het is dus logisch dat je eigenlijk nooit écht fit en energiek bent. Je hebt letterlijk een ‘zwaar leven’.

In mijn praktijk ontmoet ik vaak mensen die álles al hebben geprobeerd. Waarmee ze natuurlijk symptoombestrijding bedoelen. Want het kan echt ánders! Tijdens jouw Reset Route van 90 dagen draait het om ontdekken, resetten en vóelen. Voelen wat je écht wilt, waar je blij van wordt. En ook wat jou beperkt en belemmert hierin. Jouw onbewust actieve emoties zorgden voor onbewuste stress. Stress is een ander woord voor emotionele belasting. Deze belasting kan groot of klein zijn en op verschillende manieren tot uiting komen. Bijvoorbeeld in een burn-out of andere stress gerelateerde klachten. Door jouw onbewuste verdrongen emoties bewust te maken, te voelen, te doorleven én te verwerken, creëer je ruimte voor het aangeven van je grenzen en het maken van jóuw keuzes. In 90 dagen naar jóuw leven: Vrij, voluit en bovenal zónder spanning en stress!

Boek jouw Reset Route: Hét 90-dagen traject voor échte verandering!

In 90 dagen leggen we de basis voor het leven dat jij wilt leven. De Reset Route is een praktisch 1-op-1 traject dat bestaat uit theorie en praktijk. Je leert veel over de kracht van voelen. Je onderzoekt wat jou tegenhoudt en waar jouw beperkende overtuigingen vandaan komen. Samen kijken we hoe je negatieve gedachten kan verminderen, oude patronen overboord kan gooien en, net zo belangrijk, hoe je dit ombuigt naar iets nieuws, iets anders, iets fijns en moois! De reset route is bewezen succesvol: 90 dagen focus = gegarandeerd verandering! Ik geloof in de kracht van voelen én doen. Aan alleen informatie heb je niets, daarom ga je in dit traject ook echt aan de slag. Naast de 1-op-1 sessies ben je per week ongeveer 30 minuten tot een uur bezig met (huiswerk)opdrachten. Al tijdens het traject merk je verschil, dat beloof ik je. Dit 90-dagen-traject en kan op (bijna) elk moment worden gestart.
Het traject is inclusief:

6 tot 8 één-op-één sessies van gemiddeld een uur

Doorlopend (huiswerk)opdrachten

Support via mail, telefoon en app

Een evaluatiesessie (circa 6 weken na afronding van jouw traject)

Extra opties:

Periodiek onderhoud (jouw persoonlijke APK)

Dit pakket kun je afnemen na afronding van het 90-dagen-traject. Vind je het prettig om op periodieke basis stil te staan bij jouw verandering (en vooral te blijven vasthouden!) en doe je dat graag samen met mij? Dat kan! In de 26 weken na afronding van jouw 90-dagen-traject treffen we elkaar vier keer tijdens een één-op-één sessie van gemiddeld een uur. En weet je wat zo fijn is? Jij kiest zélf het moment van deze individuele sessies!

Verdiepingstraject op maat

Heb jij na jouw 90-dagen-traject behoefte aan (extra) verdieping op één of meerdere onderwerpen en/of thema’s uit jouw traject? Tijdens ons evaluatiegesprek bespreken wij de mogelijkheden. Een verdiepingstraject kan op elk moment, ná het volgen van het 90-dagen-traject, worden ingezet. Dit hoeft dus niet direct aansluitend te zijn.

Deeltrajecten

Afhankelijk van jouw situatie en vraagstuk(ken) is het 90-dagen-traject op te delen in deeltrajecten van minimaal een maand. Dit is altijd in overleg. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik krijg vaak de vraag: Kan het ook sneller? Tuurlijk kan dat. Maar de kracht van de Reset Route is de duur. We zien en spreken elkaar vaker dan eens en daardoor is het negeren of wegstoppen van jouw te resetten gedrag eigenlijk geen optie meer. Jij bepaalt overigens zelf waar je gas geeft én waar je (langer) stil wilt staan. Doordat je heel bewust wekelijks bezig bent met jouw Reset Route gebeurt er veel meer.

Spreekt jou dit aan?

Word je blij van wat je leest? Vóelt het goed ;-)? Reserveer dan een plek in mijn agenda voor een GRATIS kenningsmakingsgesprek, dan kiezen we samen het startpunt van jouw Reset Route! Telefonisch contact is ook mogelijk.

Tot snel, Brigith